Huisartsenpraktijk "de Hoven"

Huisartsenpraktijk "de Hoven" is een Huisarts gelegen aan Schoolstraat 2 in Zutphen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk "de Hoven" in Zutphen

De tekst geeft informatie over de huisartsenpraktijk "de Hoven". Sinds najaar 2022 is de praktijk uitgebreid met extra spreekkamers voor de huisartsen van Dokter Bloem. Daarnaast is er een nieuwe huisarts, Leida Zwart-Reijnders, die voornamelijk op woensdag en vrijdag werkt. De huisartsenpraktijk is gevestigd in een voormalige lagere school en maakt deel uit van "Gezondheidscentrum de Hoven", waar ook een apotheker, fysiotherapeuten, diëtist en wijkverpleegkundigen samenwerken. Er is ook een prikpost voor bloedafname vanuit het streekziekenhuis. De huisartsenpraktijk is geopend van 08.00 tot 17.00 uur en voor medische zorg buiten openingstijden is er een huisartsenpost en een dienstdoende apotheek. Patiënten kunnen herhaalmedicatie aanvragen en vragen stellen via de website. Er is ook een mogelijkheid voor beeldbel-afspraken en het inzien van medische dossiers en laboratoriumwaarden. De praktijk is geaccrediteerd en alleen toegankelijk voor mensen uit het postcodegebied 7205. Voor contact per e-mail is aanmelding via het patiëntenportaal vereist, behalve voor incidentele verzendingen zoals foto's, waarvoor de assistente gebeld moet worden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk "de Hoven" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk "de Hoven" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk "de Hoven"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk "de Hoven" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk "de Hoven" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk “de Hoven”

Bezoekers bekeken ook