Arcus huisartsenpraktijk

Arcus huisartsenpraktijk is een Huisarts gelegen aan Paulus Potterstraat 40 in Zutphen.

Meer informatie over Arcus huisartsenpraktijk in Zutphen

Arcus huisartsenpraktijk is een samenwerkingsverband van vijf huisartsenpraktijken onder één dak. Samen met BENU-apotheek Arcus en Arcus fysiotherapie vormen ze het Arcus Gezondheidscentrum waar ook nog een diëtiste en een prikpost van Gelre Ziekenhuis aan verbonden zijn. De huisartspraktijken zijn gesloten tijdens de zomervakanties, er is een nieuw telefoonnummer voor de Spoedpost huisartsen regio Zutphen, er kan soms drukte zijn aan de telefoon, er is een patiëntenportaal beschikbaar, het Arcus gezondheidscentrum is uitgebreid en er is een verkeerssituatie aangepast, er is een "No-show/wegblijf-tarief" ingevoerd, apotheek Arcus is verhuisd naar een nieuwe ruimte op het terrein van het gezondheidscentrum, er is een "Moet-ik-naar-de-dokter-app" beschikbaar, het is belangrijk om wijzigingen in adres en telefoonnummer door te geven en bloedprikken kan alleen nog op afspraak.

Wil je weten wat Arcus huisartsenpraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arcus huisartsenpraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arcus huisartsenpraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arcus huisartsenpraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Arcus huisartsenpraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arcus huisartsenpraktijk

Bezoekers bekeken ook