Via Patries

Via Patries is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Marspoortstraat 25A in Zutphen.

Meer informatie over Via Patries in Zutphen

Via Patries is een tweedehands- en outletwinkel voor dameskleding in Zutphen. De winkel biedt een hippe en eigentijdse collectie, variërend van merken zoals Zara tot Prada. Naast tweedehands kleding verkoopt Patries ook nieuwe trendy kleding die ze wekelijks inkoopt bij het World Fashion Center in Amsterdam. De winkel biedt persoonlijk advies en een kopje koffie of thee aan haar klanten. Daarnaast accepteert Via Patries ook kleding van particulieren. De openingstijden van de winkel zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van de koopzondagen en de dinsdagen in mei t/m september. Afspraken kunnen op dinsdag gemaakt worden via het telefoonnummer 06-23470183. Het adres van de winkel is Marspoortstraat 25a, 7201 JA Zutphen.

Wil je weten wat Via Patries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Via Patries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Via Patries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Via Patries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Via Patries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Via Patries

Bezoekers bekeken ook