Appel & Ei Zutphen

Appel & Ei Zutphen is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Laarstraat 23 in Zutphen.

Meer informatie over Appel & Ei Zutphen in Zutphen

Appel & Ei Zutphen is een winkel die tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor dames en heren aanbiedt. De winkel bevindt zich in de Laarstraat in Zutphen en is omringd door andere creatieve winkels en horecagelegenheden. Parkeren is mogelijk voor de deur. De openingstijden van de winkel zijn maandag van 13:00 tot 17:30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren is de winkel gesloten. Appel & Ei Zutphen ondersteunt duurzaamheid en recycling van gebruikte materialen. Ze verkopen zoveel mogelijk producten van gerecycled materiaal. Daarnaast ondersteunt de winkel verschillende lokale en landelijke initiatieven, zoals het Vluchtelingenwerk en zorgvoorzieningen. Appel & Ei is al meer dan 15 jaar actief in de tweedehands kledingbranche en biedt klanten de mogelijkheid om hun kleding te verkopen, unieke modeartikelen te kopen en het milieu te helpen door het recyclen van kleding.

Wil je weten wat Appel & Ei Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Appel & Ei Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Appel & Ei Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appel & Ei Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Appel & Ei Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Appel & Ei Zutphen

Bezoekers bekeken ook