Van Allerlei

Van Allerlei is een Kringloopwinkel gelegen aan Gerritsenweg 4 in Zutphen.

Meer informatie over Van Allerlei in Zutphen

Bij Gerritsenweg 4 in Zutphen kunt u terecht voor de in- en verkoop van allerlei gebruikte goederen. Ze zijn elke dag geopend, ook op feestdagen zoals kerstdagen en nieuwjaarsdag. Op de website kunt u een plattegrond vinden via Google Maps. Op dit moment bieden ze verschillende artikelen aan op Marktplaats, zoals speelgoed, curiosa en kleding. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0575-470926 of mobiel nummer 06-24849434. Ze hebben een breed assortiment, waaronder kleinmeubelen, Lego, Duplo, Playmobil, computerspellen, Baby Born, Barbie, Action Man, boeken, kroonluchters, heiligenbeelden, spiegels, kleding en nog veel meer.

Wil je weten wat Van Allerlei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Allerlei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Allerlei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Allerlei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Van Allerlei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Allerlei

Bezoekers bekeken ook