2Switch Zutphen

2Switch Zutphen is een Kringloopwinkel gelegen aan Skagerrakstraat 1A in Zutphen.

Meer informatie over 2Switch Zutphen in Zutphen

2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde toevoegt aan mens en milieu. Ze hebben verschillende kringloopwinkels, waaronder in Arnhem, Dieren, Doesburg, Elst, Lochem, Raalte, Venray, Westervoort, Wierden en Zutphen. Daarnaast verkopen ze ook tweedehands spullen op Marktplaats en kan je een 2Switch cadeaubon kopen. Als je spullen over hebt, kan je deze doneren aan 2Switch om afval te verminderen en mensen blij te maken. Ze bieden ook een ophaalservice aan, waarbij je zelf een ophaalafspraak kunt inplannen of kunt bellen naar 0900-0205. Als je veel goederen over hebt en hulp nodig hebt bij het opleveren van een woning, kan je gebruik maken van de inboedelservice. Je kunt ook goederen afleveren bij een van de kringloopwinkels.

Wil je weten wat 2Switch Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Switch Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Switch Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Switch Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar 2Switch Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Switch Zutphen

Bezoekers bekeken ook