Snack-Eethuis de Stoven

Snack-Eethuis de Stoven is een Snackbar gelegen aan De Stoven 1A in Zutphen.

Meer informatie over Snack-Eethuis de Stoven in Zutphen

Snack-Eethuis de Stoven is al 35 jaar een plek waar goede kwaliteit en vriendelijke service centraal staan. Ze werken alleen met A-merken en hebben een uitgebreid menu met onder andere de goudfrikandel, rundvleeskroket, softijs en milkshakes. In de snackbar kunt u genieten van frietjes, snacks en belegde broodjes. Ook verkopen ze het hele jaar door softijs en milkshakes. In het eethuis kunt u lunchen en genieten van heerlijke menu's, zoals de Schnitzel de Stoven en Saté van de Haas. Ze serveren ook drankjes, waaronder Hertog Jan tapbier. Als toetje kunt u een lekkere ijscoupe bestellen. U kunt uw bestelling online doorgeven en afhalen bij het ijsloket. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00-20.00 uur en op zondag van 13.00-20.00 uur.

Wil je weten wat Snack-Eethuis de Stoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snack-Eethuis de Stoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snack-Eethuis de Stoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snack-Eethuis de Stoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Snack-Eethuis de Stoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snack-Eethuis de Stoven

Bezoekers bekeken ook