Frituur de Haven

Frituur de Haven is een Snackbar gelegen aan Groote Bolwerk 59 in Zutphen.

Meer informatie over Frituur de Haven in Zutphen

Frituur de Haven in Zutphen is een snackbar waar je online kunt bestellen. Op de menukaart staan verschillende soorten friet, zoals friet middel, friet groot en gezinszak friet. Daarnaast zijn er ook verschillende snacks te bestellen, waaronder kroketten, frikandellen en burgers. Er zijn ook vegetarische opties beschikbaar. Verder kun je ook menu's bestellen, zoals het saté menu en het varkensschnitzel menu. Daarnaast zijn er ook seizoensproducten, zoals snert en stamppot. Voor het dessert zijn er verschillende smaken schepijs, milkshakes en handijsjes beschikbaar. Je kunt ook verschillende dranken bestellen. Klanten hebben Frituur de Haven beoordeeld met 4 sterren. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en acties. Er is ook een app beschikbaar om sneller te bestellen.

Wil je weten wat Frituur de Haven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frituur de Haven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frituur de Haven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frituur de Haven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Frituur de Haven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frituur de Haven

Bezoekers bekeken ook