Schildersbedrijf Zutphen

Schildersbedrijf Zutphen is een Schilder gelegen aan Molenweg 95 in Zutphen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Zutphen in Zutphen

Schildersbedrijf Zutphen is een ervaren schildersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en een ruime klantenkring. Eigenaar Chris Althoff staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit en biedt 2 jaar garantie op de opgeleverde schilderwerken. Het bedrijf voert zowel grote projecten als werkzaamheden aan eengezinswoningen uit, inclusief behang en sauswerk. Chris is opgeleid om met hoogwerkers te werken en controleert jaarlijks zijn materiaal en gereedschap. Schildersbedrijf Zutphen is VCA-gecertificeerd op het gebied van milieu en veiligheid. Ze bieden 10% korting op BTW schilderwerk en zijn bereikbaar via telefoonnummer 0575 - 54 56 01 of per e-mail op info@schildersbedrijfzutphen.nl.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Schildersbedrijf Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Zutphen

Bezoekers bekeken ook