Lika Schildersbedrijf en adviesburo

Lika Schildersbedrijf en adviesburo is een Schilder gelegen aan Het Zwanevlot 230 in Zutphen.

Meer informatie over Lika Schildersbedrijf en adviesburo in Zutphen

Lika Schildersbedrijf uit Zutphen biedt met ruim 20 jaar ervaring een breed dienstenpakket aan, waaronder schilderwerk, behangen, timmerwerk en glas zetten. Het bedrijf werkt met vakspecialisten, waaronder een timmerman-schilder die houtrot tijdens het schilderwerk direct aanpakt. Kwaliteit en oog voor de klant staan centraal, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen en veel aandacht wordt besteed aan de uitvoering van het werk. Lika Schildersbedrijf staat bekend om strak schilderwerk en biedt daarom 2 jaar garantie op binnenschilderwerk en 3 jaar garantie op buitenschilderwerk. Het bedrijf werkt voornamelijk voor particulieren en bedrijven in Zutphen en omgeving, maar neemt ook opdrachten uit heel Nederland aan. Ze bieden onder andere diensten zoals behangen, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glas zetten, houtrotreparatie, monumentaal schilderwerk, schimmelbestrijding en timmerwerk.

Wil je weten wat Lika Schildersbedrijf en adviesburo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lika Schildersbedrijf en adviesburo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lika Schildersbedrijf en adviesburo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lika Schildersbedrijf en adviesburo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Lika Schildersbedrijf en adviesburo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lika Schildersbedrijf en adviesburo

Bezoekers bekeken ook