LM Schilderwerken

LM Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Braamkamp 132 in Zutphen.

Meer informatie over LM Schilderwerken in Zutphen

LM Schilderwerken is een schildersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ze bieden binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glaswerk en wandafwerking aan, zowel voor bedrijven als particulieren. Het bedrijf staat voor professionaliteit en kwaliteit en hecht veel waarde aan service. De eigenaar van LM Schilderwerken, Luigi Mocci, heeft op 15-jarige leeftijd in het schildersvak gestart en heeft na 20 jaar ervaring besloten om een eigen onderneming te starten. Het bedrijf is in januari 2020 gestart in Zutphen en de klantenkring groeit snel. Contact opnemen of een offerte aanvragen kan via de website.

Wil je weten wat LM Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LM Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LM Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LM Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar LM Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LM Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook