Noten & Zo

Noten & Zo is een Winkel gelegen aan Lange Hofstraat 34 in Zutphen.

Meer informatie over Noten & Zo in Zutphen

Bij Noten & Zo kun je terecht voor verse en smakelijke noten van topkwaliteit. Ze besteden veel aandacht aan de smaak van hun noten, onder andere door middel van een klimaatbeheerssysteem en dagelijks branden en roosteren van noten. Daarnaast bieden ze ook een ruim assortiment aan zuidvruchten en delicatessen zoals olijfolie, balsamico, dressings en verse olijven. De winkel bevindt zich in de oude binnenstad van Zutphen en een bezoek aan Noten & Zo is een feest voor de zintuigen. Ze streven naar een veilige en sociale winkelervaring en zijn te bereiken via hun contactgegevens.

Wil je weten wat Noten & Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noten & Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noten & Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noten & Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Noten & Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noten & Zo

Bezoekers bekeken ook