Stilleven

Stilleven is een Winkel gelegen aan Houtmarkt 73 in Zutphen.

Meer informatie over Stilleven in Zutphen

Stilleven is een winkel die wereldwijd verzending aanbiedt. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden en retouren zijn gratis in Nederland. Ze bieden zorgvuldig samengestelde items aan voor jou en je huis, allemaal gemaakt op een bewuste manier die bijdraagt aan een rustige en duurzame levensstijl. Een van de kenmerkende producten is de Coco broek van corduroy, gemaakt van 100% biologisch Chetna-katoen dat lokaal wordt verbouwd en verwerkt in India op een BSCI-gecertificeerde faciliteit. Het merk Aiayu, dat deze producten aanbiedt, heeft duurzaamheid altijd centraal gesteld in hun bedrijfsmodel. Ze hebben principes ontwikkeld om hun ecologische impact te verminderen en de levens van de mensen die betrokken zijn bij het maken van hun producten te verbeteren. Na 15 jaar toewijding aan deze waarden zijn ze trots op hun erfenis van sociale en milieusustainability.

Wil je weten wat Stilleven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stilleven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stilleven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stilleven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Stilleven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stilleven

Bezoekers bekeken ook