Irmgard Lamers

Irmgard Lamers is een Schilder gelegen aan Zaadmarkt 102 in Zutphen.

Meer informatie over Irmgard Lamers in Zutphen

In deze tekst wordt gesproken over de kunstenaar Irmgard Lamers en haar atelier in Zutphen. Ze is uitgenodigd om René Froger te portretteren voor het programma 'Sterren op het doek' en dit is de voorstudie in potlood. Haar atelier wordt beschreven als een paradijselijke plek waar ze met hart en ziel werkt aan tekeningen, schilderijen en portretten. Het atelier is gevestigd in een karakteristiek pand dat vroeger dienst deed als schoolgebouw. De kunstenaar maakt portretten, schilderijen en tekeningen. Haar contactgegevens worden ook vermeld.

Wil je weten wat Irmgard Lamers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irmgard Lamers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irmgard Lamers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irmgard Lamers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Irmgard Lamers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irmgard Lamers

Bezoekers bekeken ook