Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek

Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek is een Kinderopvangbureau gelegen aan Warnsveldseweg 23 in Zutphen.

Meer informatie over Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek in Zutphen

Het Gastouderbureau is al meer dan 15 jaar betrouwbaar en probeert de wildgroei aan gastouderbureaus in Nederland tegen te gaan. Ze willen ervoor zorgen dat er eerlijk geld wordt verdeeld tussen vraagouders en gastouders. In 2023 hanteren ze een vast bedrag van €28,95 per maand voor nieuwe gezinnen, ongeacht het aantal uren of kinderen. Daarnaast bieden ze EHBO-trainingen aan huis aan en hebben ze een eigen charitatief fonds waar ze een deel van hun omzet aan doneren. Het bureau is ook verplicht om gegevens op te slaan van gastouders, vraagouders en hun kinderen in het kader van de AVG. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen met het bureau.

Wil je weten wat Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hét Gastouderbureau Eerlijk en Uniek

Bezoekers bekeken ook