Gastouder Gonny

Gastouder Gonny is een Kinderopvangbureau gelegen aan Sidneystraat 72 in Zutphen.

Meer informatie over Gastouder Gonny in Zutphen

Gastouder Gonny biedt kleinschalige en huiselijke kinderopvang in de wijk Noordveen in Zutphen. De opvang is gelegen nabij Vrije School "De Zonnewende" en richt zich op kinderen van 0 tot 5 jaar. Er is plaats voor maximaal 5 kindjes per dag. De opvang is geopend van maandag tot en met donderdag van 7.30 tot 18.00 uur, maar andere tijden zijn mogelijk in overleg. Belangrijk voor Gastouder Gonny is dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Er is veel individuele aandacht en er wordt een duidelijk en natuurlijk ritme gehanteerd met afwisseling tussen activiteit en rustmomenten. De kinderen krijgen biologische maaltijden zonder suiker en ook kinderen met voedselallergieën zijn welkom. Er zijn geen beeldschermen aanwezig in de opvang en er wordt veel tijd buiten doorgebracht in de grote groene tuin, met onder andere een zandbak en grasveld. Ook worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar het park of de natuurlijke speeltuin, beide op 5 minuten loopafstand. Gastouder Gonny heeft ruim 25 jaar ervaring in de kinderopvang en is aangesloten bij gastouderbureau Drakepit. Ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Wil je weten wat Gastouder Gonny verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastouder Gonny of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouder Gonny? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouder Gonny het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Gastouder Gonny reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastouder Gonny

Bezoekers bekeken ook