HAWI Speelgoed

HAWI Speelgoed is een Speelgoedwinkel gelegen aan Houtwal 10 in Zutphen.

Meer informatie over HAWI Speelgoed in Zutphen

Hawi Speelgoed is een speelgoedwinkel in Zutphen die al 35 jaar lang hoogwaardig speelgoed verkoopt. Ze bieden nu ook een deel van hun collectie aan via een webwinkel, zodat klanten vanuit huis kunnen bestellen. Enkele populaire producten zijn onder andere een clown stokpop, een graafmachine met rupsbanden en een loopfiets. Ze verkopen ook producten van merken zoals Brio, Fagus, Grimms, Kapla, Schleich, Trybikes, Wheelybugs en Wobbels. Daarnaast hebben ze nieuwe producten zoals een vormenstoof en een knikkerbaan. Verzending is gratis vanaf €100 en in Zutphen vanaf €50, maar afhalen is ook mogelijk. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van hout, stof en kunststof. Betaling kan via iDEAL of overboeking.

Wil je weten wat HAWI Speelgoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAWI Speelgoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAWI Speelgoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAWI Speelgoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar HAWI Speelgoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAWI Speelgoed

Bezoekers bekeken ook