De Boekerij

De Boekerij is een Speelgoedwinkel gelegen aan Nieuwstad 55 in Zutphen.

Meer informatie over De Boekerij in Zutphen

De Boekerij in Zutphen heeft een vacature beschikbaar en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel gesloten. Bij een bestelling boven €70,- binnen Nederland worden er geen verzendkosten gerekend. In de winkel zijn verschillende producten te vinden, zoals boeken, speelgoed, kaarten, posters, kalenders, agenda's, cadeaus en meer. Ook zijn er tijdschriften verkrijgbaar.

Wil je weten wat De Boekerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boekerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boekerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boekerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar De Boekerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boekerij

Bezoekers bekeken ook