Wok de Hoven

Wok de Hoven is een Wokrestaurant gelegen aan Oude Kanonsdijk 96 in Zutphen.

Meer informatie over Wok de Hoven in Zutphen

Wok de Hoven in Zutphen is een wereldkeuken met een ruime keuze aan internationale gerechten. Het concept biedt een extra dimensie met een buffet en live-cooking. Bij het wok gedeelte is er keuze uit diverse groenten, vlees en vis om uw gerecht naar eigen smaak samen te stellen. Het teppanyaki gedeelte biedt diverse vis- en vleesgerechten. Bij Wok de Hoven kunt u onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs, inclusief frisdrank, koffie, thee en luxe desserts (exclusief bier en wijn). Het All-in-diner arrangement heeft een tijdsduur van 2,5 tot 3 uur. Voordelen van Wok de Hoven zijn onder andere gratis parkeren, gratis WiFi, geschikt voor grote groepen, afhaalmogelijkheid, kindvriendelijkheid en persoonlijke aandacht bij allergieën. Het restaurant is gelegen aan de Oude Kanonsdijk 96-98 in Zutphen en is te bereiken op het telefoonnummer 0575-519903.

Wil je weten wat Wok de Hoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok de Hoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok de Hoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok de Hoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Wok de Hoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok de Hoven

Bezoekers bekeken ook