Wim Zegwaard

  1. vermogen van
  2. Wim Zegwaard

Het vermogen van Wim Zegwaard

Welkom bij deze analyse, waar we dieper ingaan op Wim Zegwaard. We verkennen grondig de geboortedatum, het beroep, en andere aspecten van de vergaarde welvaart van Wim Zegwaard.

Lees verder voor een gedetailleerder inzicht in Wim Zegwaard.

Wie is Wim Zegwaard?

Geboren op 1944 in Rotterdam en met trots de nationaliteit Nederlander dragend, is Wim Zegwaard een opvallende persoonlijkheid op zowel als .

Wat is de Financiële Situatie van Wim Zegwaard?

Hoewel het exacte vermogen van Wim Zegwaard niet algemeen bekend is, wordt het geschat op ongeveer 350 miljoen euro. Een aanzienlijk bedrag, maar het blijft een schatting.

De financiële positie van Wim Zegwaard komt niet alleen voort uit het beroep, maar ook uit diverse andere zakelijke activiteiten die Wim Zegwaard onderneemt.

Wat is het Maandelijkse Inkomen van Wim Zegwaard?

Het exacte maandelijkse inkomen van Wim Zegwaard is onbekend, gezien Wim Zegwaard niet enkel CEO Amvest beoefent, maar ook andere activiteiten onderneemt. Het geschatte jaarlijkse inkomen van Wim Zegwaard wordt geschat op ongeveer onbekend.

Vragen over de Financiële Situatie van Wim Zegwaard

Wim Zegwaard vervult de rol van CEO Amvest en staat eveneens bekend om vastgoed.

De financiële situatie van Wim Zegwaard is divers en komt voort uit verschillende zakelijke activiteiten, waarbij het overgrote deel voortkomt uit de rol van Wim Zegwaard als CEO Amvest.

Laat dit artikel viral gaan in Zutphen, deel het met je vrienden!

Gerelateerde berichten

Andere beroemde persoonlijkheden

Zutphen Gezellig op de Veluwe

Zutphen is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Zutphen. Op deZutphengids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deZutphengids? Neem dan contact met ons op.

Voeg je koptekst hier toe