Wijnbar Nic & ik - Wine and Food

Wijnbar Nic & ik - Wine and Food is een Wijnbar gelegen aan Sprongstraat 16 in Zutphen.

Meer informatie over Wijnbar Nic & ik - Wine and Food in Zutphen

Nic & ik - Wine and Food is een plek voor wijnliefhebbers waar je kunt genieten van meer dan 50 wijnen en gerechten van de uitgebreide menukaart. De wijnselectie omvat onder andere een champagne van Barons de Rothschild en een Chardonnay uit Nieuw-Zeeland. Op het gebied van hapjes kun je onder andere olijven, bitterballen en yakitori spiesjes verwachten. Nic & ik staat bekend om goede en verrassende wijnen, met enthousiast personeel dat je graag adviseert. Reserveren kan via mail of WhatsApp en er is een nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren om op de hoogte te blijven van acties en evenementen.

Wil je weten wat Wijnbar Nic & ik - Wine and Food verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnbar Nic & ik - Wine and Food of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnbar Nic & ik - Wine and Food? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnbar Nic & ik - Wine and Food het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Wijnbar Nic & ik - Wine and Food reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnbar Nic & ik – Wine and Food

Bezoekers bekeken ook