Wijkcentrum Waterkracht

Wijkcentrum Waterkracht is een Buurthuis gelegen aan Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen.

Meer informatie over Wijkcentrum Waterkracht in Zutphen

In het wijkcentrum Waterkracht, dat wordt aangedreven door Stichting Lokaal, is er elke werkdag vanaf 9:00 uur de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken, de krant te lezen, een praatje te maken, kaarten te spelen, sjoelen of tafeltennissen, of om een boek uit de ruilkast te pakken en op een van de banken te gaan zitten. Daarnaast worden er op maandag tot en met vrijdag heerlijke koffie en thee geserveerd, evenals een goede lunch en lekkere taart. Een keer per maand is er ook een gezellige buurtmaaltijd genaamd 'Samen Eten'. Het wijkcentrum is open van 9:00 tot 17:00 uur en is gesloten vanaf maandag 24 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Het maandelijkse Samen Eten in juli wordt daarom een week eerder gehouden, op vrijdag 21 juli. Voor vragen, suggesties, het organiseren van activiteiten, vrijwilligerswerk of het zoeken naar een activiteit, kan men binnenlopen, bellen of mailen naar het wijkcentrum.

Wil je weten wat Wijkcentrum Waterkracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijkcentrum Waterkracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijkcentrum Waterkracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijkcentrum Waterkracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Wijkcentrum Waterkracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijkcentrum Waterkracht

Bezoekers bekeken ook