Vereniging anoual

Vereniging anoual is een Moskee gelegen aan De Savornin Lohmanstraat 46 in Zutphen.

Meer informatie over Vereniging anoual in Zutphen

In Zutphen wordt een oud schoolgebouw omgebouwd tot een Marokkaans cultureel-religieus centrum. Het gebouw zal dienst doen als ontmoetingsplek voor de Marokkaanse gemeenschap in de stad. Het centrum zal onder andere een moskee, een bibliotheek en een vergaderzaal bevatten. Ook zal er ruimte zijn voor culturele activiteiten zoals muziek- en danslessen. De verbouwing van het schoolgebouw tot cultureel centrum is een initiatief van de Marokkaanse gemeenschap zelf, met steun van de gemeente. Het centrum moet een plek worden waar Marokkaanse Nederlanders zich kunnen verbinden met hun culturele en religieuze identiteit. De verwachting is dat het centrum een belangrijke rol zal spelen in het bevorderen van integratie en het versterken van de banden tussen verschillende gemeenschappen in Zutphen.

Wil je weten wat Vereniging anoual verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging anoual of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging anoual? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging anoual het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Vereniging anoual reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vereniging anoual

Bezoekers bekeken ook