Velgen Atelier

Velgen Atelier is een Bandenwinkel gelegen aan Industrieweg 75a in Zutphen.

Meer informatie over Velgen Atelier in Zutphen

Het Viaduct is een bedrijf dat een groot aanbod heeft van gebruikte auto-onderdelen van alle merken. Deze onderdelen kunnen direct besteld worden in de webshop of gekocht worden bij de vestiging in Zutphen. Het bedrijf biedt verschillende materialen en onderdelen aan voor voertuigen, campers en aanhangers. Naast onderdelen voor het onderstel, kunnen klanten hier onder andere terecht voor remmen, veiligheidsaccessoires, motoren, interieur- en exterieuronderdelen. Als een bepaald onderdeel niet gevonden kan worden, kunnen klanten contact opnemen met Het Viaduct. Het bedrijf kan mogelijk het benodigde onderdeel nog op een van de auto's hebben die gedemonteerd moeten worden, of zij kunnen op zoek gaan naar het gewenste onderdeel. Het Viaduct is geopend van maandag tot en met zaterdag voor alle autoproblemen en onderdelen. De openingstijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag, en van 08:00 tot 13:00 uur op zaterdag. Op zondag is Het Viaduct gesloten. Klanten kunnen de actuele voorraad van onderdelen en voertuigen bekijken op de website van Het Viaduct.

Wil je weten wat Velgen Atelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Velgen Atelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Velgen Atelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velgen Atelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Velgen Atelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Velgen Atelier

Bezoekers bekeken ook