Van Os tassen en koffers

Van Os tassen en koffers is een Lederwarenwinkel gelegen aan Beukerstraat 40 in Zutphen.

Meer informatie over Van Os tassen en koffers in Zutphen

Van Os tassen en koffers biedt een breed scala aan tassen, pasjeshouders en koffers. Ze hebben nieuwe schoudertassen en crossbodytassen die ruim genoeg zijn voor al je essentials. Daarnaast hebben ze ook compacte pasjeshouders van hoogwaardige materialen in verschillende kleuren. Voor vakanties hebben ze topmerk koffers en reistassen in verschillende stijlen. Als je geïnteresseerd bent in werken bij Van Os, kun je kijken naar openstaande vacatures of een open sollicitatie sturen. Ook hebben ze blogs met inspiratie en de nieuwste collecties. Het Rotterdamse familiebedrijf Van Os tassen en koffers heeft een missie om iedereen in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Ze hebben 28 winkels verspreid over Nederland en bieden een breed scala aan merken en categorieën. De webshop is beveiligd en biedt bekende en betrouwbare betaalmethodes. Je kunt je bestelling ook gratis laten inpakken.

Wil je weten wat Van Os tassen en koffers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Os tassen en koffers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Os tassen en koffers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Os tassen en koffers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Van Os tassen en koffers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Os tassen en koffers

Bezoekers bekeken ook