Tinq

Tinq is een Tankstation gelegen aan Emmerikseweg 7 in Zutphen.

Meer informatie over Tinq in Zutphen

TinQ is een snelgroeiende keten van onbemande tankstations in Nederland. Ze hebben ook vestigingen in België en Duitsland. TinQ is bekend om zijn spectaculaire acties en krijgt veel media-aandacht. Ze bieden ook een zakelijke tankkaart aan waarmee ondernemers kunnen profiteren van de beste brandstofdeals. TinQ heeft een handige app genaamd TinQ4U, waar je altijd de meest actuele superacties kunt vinden. Daarnaast kunnen klanten tijdens de TinQ MAZZELDAGEN profiteren van extra korting. TinQ blijft groeien en belooft altijd een tankstation in de buurt te hebben.

Wil je weten wat Tinq verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tinq of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tinq? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tinq het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Tinq reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tinq

Bezoekers bekeken ook