The Bike Store

The Bike Store is een Fietsenwinkel gelegen aan Donkeresteeg 5 in Zutphen.

Meer informatie over The Bike Store in Zutphen

The Bike Store is een winkel voor fietsers waar fietsplezier centraal staat. Op de website en social media worden onderhoudstips gedeeld en zijn alle producten te zien die in de fietsenwinkel te koop zijn. In de winkel kun je genieten van een kopje koffie in de zithoek en advies krijgen van enthousiaste fietsliefhebbers. Daarnaast worden er informatieavonden georganiseerd over techniek, onderhoud en voeding. The Bike Store heeft een uitgebreide fietswerkplaats waar vakkundig onderhoud en reparaties worden uitgevoerd, ook als de fiets niet bij The Bike Store is gekocht. Daarnaast beschikken ze over bikefitting apparatuur en bieden ze gratis statische metingen aan bij aanschaf van een nieuwe fiets. Momenteel zijn er geen vacatures, maar open sollicitaties zijn welkom. Er is ook nieuws over het gestolen zijn van een fiets en de beslissing om te stoppen met de verkoop van het merk Ridley. Verder is er een Super Summer Sale met hoge kortingen op kleding, helmen, schoenen en fietsen. Er worden ook sleutelavonden georganiseerd en belangrijke informatie gedeeld. Tot slot is het belangrijk om op tijd een fiets, onderdelen en een afspraak voor de werkplaats te bestellen of te reserveren vanwege drukte en beperkte voorraden.

Wil je weten wat The Bike Store verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Bike Store of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Bike Store? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Bike Store het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar The Bike Store reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Bike Store

Bezoekers bekeken ook