Tandartspraktijkondersteuning

Tandartspraktijkondersteuning is een Bedrijfskundige service gelegen aan Laakse Oever 26 in Zutphen.

Meer informatie over Tandartspraktijkondersteuning in Zutphen

Tandartspraktijkondersteuning biedt advies en ondersteuning voor tandartspraktijken in Nederland. Ze bieden een praktijkanalyse waarbij ze inventariseren of de praktijk voldoet aan de eisen voor mondzorg. Na het praktijkbezoek ontvangt de praktijk een verslag en actielijst om verbeteringen door te voeren. Daarnaast bieden ze ondersteuning om de praktijk op orde te brengen en rust in het team te creëren. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de Wet toelating zorginstellingen (Wtza) of voor een visitatie voor het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Ook bieden ze een handboek praktijkondersteuning aan, waarin alle benodigde informatie, instructies en verplichte protocollen op maat gemaakt zijn voor de praktijk. Tandartspraktijkondersteuning wil tandartsen ontzorgen en helpen bij het vertalen van wet- en regelgeving naar de dagelijkse praktijk. Ze geloven in de kracht van het team en bieden eenvoudige en doeltreffende oplossingen. Voor meer informatie en een kennismaking kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Tandartspraktijkondersteuning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijkondersteuning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijkondersteuning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijkondersteuning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Tandartspraktijkondersteuning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijkondersteuning

Bezoekers bekeken ook