Tandartsenpraktijk van Dooren

Tandartsenpraktijk van Dooren is een Tandartspraktijk gelegen aan Piet Heinstraat 2 in Zutphen.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk van Dooren in Zutphen

Tandartspraktijk van Dooren werkt op afspraak en streeft ernaar om patiënten op tijd te helpen, hoewel dit niet altijd mogelijk is vanwege ongeplande zorg, uitlopende behandelingen of spoedgevallen. Afspraken moeten 24 uur van tevoren geannuleerd worden, anders worden kosten in rekening gebracht. De praktijk neemt op dit moment beperkt nieuwe patiënten aan. Het behoud van het gebit staat centraal in alle behandelingen, waarbij maatwerk en individuele oplossingen geboden worden. Er wordt altijd een week van tevoren een herinnering gestuurd voor afspraken. Facturen worden per e-mail of post verstuurd en kunnen eenvoudig met iDEAL betaald worden. Behandelingen worden ingediend bij zorgverzekeraars, tenzij anders aangegeven. Voor meer informatie over het team, behandelingen en spoed kunt u contact opnemen met de praktijk. Nieuwe patiënten kunnen zich inschrijven via telefonisch contact of het online inschrijfformulier.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk van Dooren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk van Dooren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk van Dooren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk van Dooren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Tandartsenpraktijk van Dooren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk van Dooren

Bezoekers bekeken ook