t Oude Melkhuys Damesmode

t Oude Melkhuys Damesmode is een Kledingwinkel gelegen aan Pelikaanstraat 5 in Zutphen.

Meer informatie over t Oude Melkhuys Damesmode in Zutphen

t oude Melkhuys is een kledingwinkel gevestigd in een oud pand in de binnenstad van Zutphen. Ze verkopen kleding gemaakt van natuurlijke materialen en streven naar duurzaamheid. In de winkel vind je comfortabele en originele kleding van goede kwaliteit. Het personeel geeft eerlijk advies, zodat klanten kleding kunnen kopen waar ze veel plezier van zullen hebben. Daarnaast biedt de winkel ook inspiratie en advies. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat t Oude Melkhuys Damesmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Oude Melkhuys Damesmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Oude Melkhuys Damesmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Oude Melkhuys Damesmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar t Oude Melkhuys Damesmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Oude Melkhuys Damesmode

Bezoekers bekeken ook