t Bakhuus Leesten

t Bakhuus Leesten is een Cafetaria gelegen aan Rudolf Steinerlaan 123 in Zutphen.

Meer informatie over t Bakhuus Leesten in Zutphen

t Bakhuus Leesten is een gezellige en moderne cafetaria, lunchroom en ijssalon gelegen in de wijk Leesten in Zutphen. Ze bieden verschillende lunches en maaltijden aan, evenals heerlijk ijs met verschillende toppings. Het Bakhuus Leesten is geen gewone cafetaria, maar een luxe eetwinkel die gebruik maakt van vloeibaar frituurvet en zeezout voor een betere smaak en gezondheid. Naast patat en snacks bieden ze ook complete maaltijden, luxe broodjes en maaltijdsalades aan. Ze behoren sinds 2008 tot de beste cafetaria top 100 en waren in 2014/2015 de beste cafetaria van Gelderland. Je kunt ze volgen op Facebook en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat t Bakhuus Leesten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Bakhuus Leesten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Bakhuus Leesten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Bakhuus Leesten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar t Bakhuus Leesten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Bakhuus Leesten

Bezoekers bekeken ook