Stichting Archipel Kinderopvang

Stichting Archipel Kinderopvang is een Basisschool gelegen aan Hogestraatje 3 in Zutphen.

Meer informatie over Stichting Archipel Kinderopvang in Zutphen

Stichting Archipel Kinderopvang biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar in samenwerking met het basisonderwijs. Ze geloven dat elk kind talenten heeft en richten zich op de ontwikkeling van deze talenten. De opvang wordt georganiseerd in kindcentra of educatieve centra, waarbij de dagelijkse leiding bij de directeur van het centrum ligt. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in een van de vestigingen in Brummen, Hall, Leuvenheim, Eerbeek, Terwolde, Voorst en Wilp. Daarnaast neemt de stichting deel aan het ESF-project "Duurzame inzetbaarheid". Een kindcentrum/educatief centrum biedt een pedagogisch klimaat waar kinderen kunnen leren, spelen en zich ontwikkelen. Zowel de medewerkers van de school als de kinderopvang werken onder dezelfde directie en streven dezelfde doelen na. Ouders die werken of studeren kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. De stichting hecht ook waarde aan privacy.

Wil je weten wat Stichting Archipel Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Archipel Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Archipel Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Archipel Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Stichting Archipel Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Archipel Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook