SKATT STORE vintage boutique

SKATT STORE vintage boutique is een Winkel in modeaccessoires gelegen aan Spittaalstraat 45 in Zutphen.

Meer informatie over SKATT STORE vintage boutique in Zutphen

SKATT STORE is een vintage boutique in Zutphen met een verfijnde collectie authentieke sieraden, mode en accessoires uit vervlogen tijden. Je kunt zowel online als in de boutique inspiratie opdoen voor bijzondere cadeaus. De geschenken worden mooi verpakt en zijn altijd een feestje om te geven en te krijgen. Daarnaast opent SKATT STORE binnenkort een nieuwe boutique in Zutphen. In de boutique vind je topmerken en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Klanten zijn erg tevreden over de producten en de snelle levering. De openingstijden van de boutique zijn op vrijdag van 12.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook op afspraak langskomen om ongedwongen te winkelen en te genieten van eerlijk stylingadvies en een drankje en versnapering. Het contactgegevens van SKATT STORE zijn: telefoonnummer 0575 - 786048, e-mailadres eva@skattstore.nl, en website www.skattstore.nl.

Wil je weten wat SKATT STORE vintage boutique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SKATT STORE vintage boutique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKATT STORE vintage boutique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKATT STORE vintage boutique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar SKATT STORE vintage boutique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SKATT STORE vintage boutique

Bezoekers bekeken ook