Sights & Sounds

Sights & Sounds is een Hifi-winkel gelegen aan Nieuwstad 51 in Zutphen.

Meer informatie over Sights & Sounds in Zutphen

Sights & Sounds is een audiozaak die passie en beleving uitstraalt. Op zaterdag 30 september organiseren ze een DS Audio dag, waarbij ze optische platenspeler elementen en Harbeth 40.3 XD luidsprekers presenteren. Daarnaast hebben ze ook platenspelers van Bergman en Project Audio, bekabeling en powerconditioners van Audioquest. Verder vieren ze 60 jaar akoestische innovatie met de LS60 Wireless, een alles-in-één luidsprekersysteem van KEF dat kan streamen vanaf elke bron en aangesloten kan worden op alle audioapparatuur. Ook hebben ze een eigen YouTube kanaal waar ze een "unboxing" filmpje laten zien van de Lyritech Magic 10 luidspreker. Daarnaast bieden ze een ruime selectie aan hoofdtelefoons, hoofdtelefoon-versterkers en bekabeling. Ze hebben ook Primare i15mk2 en i25mk2 audio-streamers die veel awards hebben gewonnen en zelfs met Google Chromecast en Google Assistent bediend kunnen worden. Bezoek de winkel van Sights & Sounds voor een luisterdemo en een overzicht van alle merken die ze aanbieden.

Wil je weten wat Sights & Sounds verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sights & Sounds of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sights & Sounds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sights & Sounds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Sights & Sounds reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sights & Sounds

Bezoekers bekeken ook