Scrapazza

Scrapazza is een Hobbywinkel gelegen aan Sprongstraat 4 in Zutphen.

Meer informatie over Scrapazza in Zutphen

De tekst gaat over een reorganisatie van een winkel en kantoorruimte in Zutphen. Als gevolg hiervan hebben ze nieuwe openingstijden en zijn ze op maandag en dinsdag gesloten. De openingstijden zijn nu woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur. De webwinkel is 24/7 geopend. De reorganisatie heeft ervoor gezorgd dat er meer ruimte en tijd is om workshops te geven. Op dinsdagen zijn er workshops en de andere workshopdagen zijn woensdag en zaterdag. Er wordt binnenkort weer nieuwe workshops online gezet en het assortiment van de webwinkel wordt nog steeds verbeterd. De contactinformatie en de social media kanalen worden genoemd om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Scrapazza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scrapazza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scrapazza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scrapazza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Scrapazza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scrapazza

Bezoekers bekeken ook