Schilders Vakopleiding Zutphen

Schilders Vakopleiding Zutphen is een Vakopleiding gelegen aan Dreef 8 A in Zutphen.

Meer informatie over Schilders Vakopleiding Zutphen in Zutphen

Drones worden gebruikt voor het inspecteren van bruggen, torens en industriële installaties, waardoor het proces sneller, veiliger en goedkoper wordt. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien in dit vakgebied, bijvoorbeeld door gevelplaten te vervangen op bijna 60 meter hoogte. Virtual reality wordt gebruikt om verschillende technieken te trainen, zoals het spuiten van een olieplatform of het experimenteren met kleuren. Tijdens de vakwedstrijden WorldSkills en Skills Heroes kreeg Job Budding de kans om zijn talent als schilder te laten zien. Er zijn verschillende functies binnen het schildersvak, zoals schilder, gezel schilder, allround schilder, glaszetter en voorman/teamleider. Koninklijke OnderhoudNL is de ondernemersorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en biedt opleidingen aan.

Wil je weten wat Schilders Vakopleiding Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schilders Vakopleiding Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schilders Vakopleiding Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schilders Vakopleiding Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Schilders Vakopleiding Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schilders Vakopleiding Zutphen

Bezoekers bekeken ook