Schietvereniging de Hoven

Schietvereniging de Hoven is een Schietbaan gelegen aan Molenweg 36A in Zutphen.

Meer informatie over Schietvereniging de Hoven in Zutphen

Samenvatting: Schietvereniging De Hoven in Zutphen biedt de mogelijkheid om zowel luchtgeweer als luchtpistool te leren schieten. De vereniging bestaat uit een actieve groep schutters die samen streven naar het behalen van een perfecte 10. Na het schieten is er gelegenheid om in de kantine onder het genot van een hapje en drankje na te praten en technieken te bespreken. Voor mensen die kennis willen maken met de luchtschietsport, biedt de vereniging introducties aan. Voor vragen kan er contact worden opgenomen via een berichtje.

Wil je weten wat Schietvereniging de Hoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietvereniging de Hoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietvereniging de Hoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietvereniging de Hoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Schietvereniging de Hoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietvereniging de Hoven

Bezoekers bekeken ook