Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti is een Voetverzorging gelegen aan Jan Vermeerstraat 7 in Zutphen.

Meer informatie over Salon Nèfèrti in Zutphen

Neferti is een medische pedicure en schoonheidssalon gevestigd in Zutphen. Ze bieden verschillende behandelingen aan op het gebied van fashion, beauty en gezichtsverzorging. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of het plannen van een afspraak. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in voetreflexzonetherapie en bieden ze voetzorg aan kankerpatiënten. Het is belangrijk om je gezichtshuid goed te verzorgen vanwege de blootstelling aan zon en vervuiling, en een gezichtsbehandeling kan hierbij helpen. Ook bieden ze manicurebehandelingen aan om je handen en nagels goed te verzorgen.

Wil je weten wat Salon Nèfèrti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Nèfèrti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Nèfèrti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Nèfèrti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Salon Nèfèrti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Nèfèrti

Bezoekers bekeken ook