SALBO Dak & Installatietechniek

SALBO Dak & Installatietechniek is een Dakdekker gelegen aan Verlengde Ooyerhoekseweg 31a in Zutphen.

Meer informatie over SALBO Dak & Installatietechniek in Zutphen

SALBO Dak & Installatietechniek is een bedrijf uit Zutphen dat gespecialiseerd is in dakwerk en installatietechniek. Ze bieden onder andere traditioneel en monumentaal zink-, lood- en koperwerk, service en onderhoud bij daklekkages, elektrische installatie, domotica en huisautomatisering, datanetwerken, verschillende soorten dakbedekking, intercomsystemen, opsporing van ondergrondse elektriciteitskabels en kabelstoringen, duurzame EPDM, inspectie van elektrische installaties en gereedschap, en keuring van ladders, trappen, rolsteigers en valbeveiligingsmiddelen. Op de Facebook-pagina van SALBO Dak & Installatietechniek is hun meest recente werk te bekijken.

Wil je weten wat SALBO Dak & Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SALBO Dak & Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SALBO Dak & Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SALBO Dak & Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar SALBO Dak & Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SALBO Dak & Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook