Roxo Lunchcafé

Roxo Lunchcafé is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Turfstraat 17 in Zutphen.

Meer informatie over Roxo Lunchcafé in Zutphen

Roxo Lunchcafé is een nieuw lunchcafé in Zutphen dat staat voor duurzaam, zelfgemaakt en seizoensgebonden eten. Het café is gevestigd in een oud historisch pand en heeft een unieke twist. Het is het eerste horecabedrijf van een moeder en dochter die hun liefde voor koken en nieuwe ontwikkelingen in de culinaire wereld willen delen met de buitenwereld. Ze zijn ook bezig met duurzaam ondernemen en proberen voedselverspilling te verminderen. Het café biedt kleurrijk en uitbundig voedsel met een zuidelijke twist, voornamelijk vegetarisch en veganistisch. Gasten zijn enthousiast over de lekkere lunch, vriendelijke bediening en verse gerechten. Roxo Lunchcafé is op zoek naar nieuwe collega's en is gevestigd in het centrum van Zutphen, op 5 minuten lopen vanaf het station.

Wil je weten wat Roxo Lunchcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roxo Lunchcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roxo Lunchcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roxo Lunchcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Roxo Lunchcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roxo Lunchcafé

Bezoekers bekeken ook