Rijschool Mitch

Rijschool Mitch is een Rijschool gelegen aan Laakse Veld 17 in Zutphen.

Meer informatie over Rijschool Mitch in Zutphen

Rijschool Mitch, geleid door Mitchell, biedt kwalitatieve, betrouwbare en gezellige rijlessen aan. De rijschool is gevestigd in Zutphen en verzorgt lessen in verschillende omliggende plaatsen. Rijschool Mitch onderscheidt zich door onder andere een vaste instructeur, lessen op zaterdag, individuele theoriebegeleiding, de RIS-rijopleiding in stappen en een gratis proefles. Leerlingen zijn erg tevreden over de rijschool en prijzen de geduldige en begripvolle begeleiding, goede feedback en communicatie. Het adres van Rijschool Mitch is Laakse veld 17 in Zutphen, en het KVK- en BTW-nummer zijn respectievelijk 69427135 en NL002301698B14. De lestijden zijn flexibel, met mogelijke lessen op maandag tot en met vrijdag en op zaterdag in overleg.

Wil je weten wat Rijschool Mitch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Mitch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Mitch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Mitch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Rijschool Mitch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Mitch

Bezoekers bekeken ook