Restaurant Toro

Restaurant Toro is een Spaans restaurant gelegen aan Groenmarkt 37 in Zutphen.

Meer informatie over Restaurant Toro in Zutphen

Restaurant Toro is een restaurant in Zutphen dat zich specialiseert in Spaanse en Argentijnse gerechten. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand en biedt een mediterrane sfeer. Op het menu staan traditionele gerechten die worden bereid in een houtoven of op een houtskoolgrill. Alle gerechten worden op authentieke Argentijnse wijze bereid en er is ook een uitgebreide selectie aan dranken en borrelhapjes beschikbaar. Daarnaast heeft het restaurant een zonovergoten terras, de beste Argentijnse wijnen, vegetarische gerechten en wordt er gebruik gemaakt van biologische ingrediënten. Het restaurant heeft geen wifi.

Wil je weten wat Restaurant Toro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Toro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Toro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Toro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Restaurant Toro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Toro

Bezoekers bekeken ook