Pomme schoenen en tassen

Pomme schoenen en tassen is een Schoenenwinkel gelegen aan Korte Beukerstraat 5 in Zutphen.

Meer informatie over Pomme schoenen en tassen in Zutphen

Pomme Schoenen & Tassen is een winkel in Zutphen die schoenen, tassen en accessoires verkoopt voor modebewuste vrouwen. De winkel is sinds 2013 gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Zutphen. Ellen en Marianne, de eigenaars, doen hun best om ieder seizoen een mooie collectie in te kopen. Ze bieden een breed assortiment aan, zoals laarzen, schoenen en sneakers. Daarnaast staan ze klaar om vragen te beantwoorden. De contactinformatie van de winkel is te vinden op de website van Pomme Schoenen & Tassen.

Wil je weten wat Pomme schoenen en tassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pomme schoenen en tassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pomme schoenen en tassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pomme schoenen en tassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Pomme schoenen en tassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pomme schoenen en tassen

Bezoekers bekeken ook