Pets Place - Boerenbond

Pets Place - Boerenbond is een Dierenwinkel gelegen aan Pollaan 50n in Zutphen.

Meer informatie over Pets Place - Boerenbond in Zutphen

Pets Place is de grootste dierenwinkel van Nederland met een breed assortiment aan producten voor huisdieren. Ze hebben zowel een online webshop als ruim 200 fysieke winkels verspreid over het land. Naast huisdierproducten bieden ze ook producten en kennis op het gebied van gazononderhoud, moestuinen, plantenverzorging, insectenbestrijding en werkschoeisel. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en steeds meer winkels bieden ook inentingen, knip- en wasbeurten en workshops aan. Ze verkopen producten van populaire merken zoals Royal Canin, Eukanuba, Wellness CORE en Whiskas. Pets Place heeft een breed assortiment voor verschillende huisdieren, waaronder honden, katten, konijnen, vogels en paarden. Ze bieden ook speciaal voer aan voor huisdieren met gezondheidsklachten. Volg Pets Place op social media voor inspiratie, winacties en advies, en schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste de nieuwste aanbiedingen en exclusieve deals te ontvangen.

Wil je weten wat Pets Place - Boerenbond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pets Place - Boerenbond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pets Place - Boerenbond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets Place - Boerenbond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Pets Place - Boerenbond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pets Place – Boerenbond

Bezoekers bekeken ook