Partou Theo Thijssen

Partou Theo Thijssen is een Kinderdagopvang gelegen aan Mulderskamp 164 in Zutphen.

Meer informatie over Partou Theo Thijssen in Zutphen

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf Partou de Hoven in Zutphen. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van het Educatief centrum en biedt onderwijs, kinderopvang en bso aan in één gebouw. De kinderen kunnen zich verkleden als hun favoriete held en kunnen sporten en dansen in de gymzaal. Daarnaast gaan ze ook naar buiten, bijvoorbeeld naar de geitenwei of speeltuin. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de locatie. Ouders kunnen het GGD-rapport van het kinderdagverblijf bekijken en het pedagogisch beleid lezen. Daarnaast kunnen ze de netto kosten voor kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou Theo Thijssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Theo Thijssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Theo Thijssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Theo Thijssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Partou Theo Thijssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Theo Thijssen

Bezoekers bekeken ook