Nieuwstads- of Sint Janskerk

Nieuwstads- of Sint Janskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Nieuwstadskerksteeg 2 in Zutphen.

Meer informatie over Nieuwstads- of Sint Janskerk in Zutphen

De tekst bevat informatie over de geloofsgemeenschap Emmanuel/H. Johannes de Doper in Zutphen. Er wordt vermeld dat er elke zondag een Eucharistieviering plaatsvindt om 10:00 uur en dat alle diensten live te bekijken en te beluisteren zijn. Daarnaast is er op vrijdag aanbidding en op de eerste vrijdag van de maand biechtgelegenheid. De Mariakapel is dagelijks geopend voor bezinning en het branden van een kaarsje. Verder wordt er informatie gegeven over de middagpauzediensten, gebedsintenties en het overlijden van een parochiaan. Er wordt ook gezocht naar bezorgers voor het parochieblad Onderweg en vrijwilligers voor het koffieschenken. Ten slotte wordt er aandacht besteed aan het Gregoriaans Getijdenkoor en het Gemengd Koor Emmanuel, dat 60 jaar bestaat en een uitje heeft georganiseerd naar het Missiehuis van de paters Lazaristen in Panningen.

Wil je weten wat Nieuwstads- of Sint Janskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuwstads- of Sint Janskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuwstads- of Sint Janskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwstads- of Sint Janskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Nieuwstads- of Sint Janskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuwstads- of Sint Janskerk

Bezoekers bekeken ook