Massagetherapie en huidverzorging D-stressing

Massagetherapie en huidverzorging D-stressing is een Schoonheidsspecialist gelegen aan De Bosrand 33 in Zutphen.

Meer informatie over Massagetherapie en huidverzorging D-stressing in Zutphen

In deze tekst wordt beschreven dat in de praktijk van Irmie van der Waals aandacht, ontspanning en huidverzorging centraal staan. Ze is al sinds 1992 schoonheidsspecialiste en werkt met het merk Dr. Hauschka. In 2011 is ze voor zichzelf begonnen en heeft ze een praktijk in Zutphen. Hier geeft ze cliënten de tijd, ruimte en aandacht die ze nodig hebben. De natuurzuivere verzorgingsproducten van Dr. Hauschka helpen de huid zichzelf te verzorgen en te herstellen en zijn ook te koop in de praktijk of via haar webshop.

Wil je weten wat Massagetherapie en huidverzorging D-stressing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massagetherapie en huidverzorging D-stressing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massagetherapie en huidverzorging D-stressing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagetherapie en huidverzorging D-stressing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Massagetherapie en huidverzorging D-stressing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massagetherapie en huidverzorging D-stressing

Bezoekers bekeken ook