Los Burros

Los Burros is een Mexicaans restaurant gelegen aan Gasthuisstraat 13 in Zutphen.

Meer informatie over Los Burros in Zutphen

In de tekst wordt aangegeven dat er nog geen producten in het winkelmandje van de gebruiker zitten. Daarnaast wordt er aangegeven dat er verschillende gerechten beschikbaar zijn om te bestellen, zoals nacho's, taco's en desserts. Verder wordt er een welkomstboodschap gegeven waarin wordt vermeld dat het eten met zorg wordt bereid en dat er de mogelijkheid is om een review achter te laten en de bestelling te volgen. Ook wordt er aangeraden om een account aan te maken voor een overzicht van de bestelgeschiedenis en om gemakkelijk opnieuw te bestellen. Ten slotte wordt er vermeld dat het platform wordt aangedreven door Cashdesk en dat er 265 beoordelingen zijn met een gemiddelde score van vijf sterren.

Wil je weten wat Los Burros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Los Burros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Los Burros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Los Burros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Los Burros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Los Burros

Bezoekers bekeken ook