Livit Orthopedie

Livit Orthopedie is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Gelre ziekenhuis, Den Elterweg 77 in Zutphen.

Meer informatie over Livit Orthopedie in Zutphen

Livit is een bedrijf dat orthopedische hulpmiddelen aanbiedt om mensen te ondersteunen bij verschillende aandoeningen. Ze hebben een aandoeningenchecker op hun website waarmee je kunt ontdekken welke hulpmiddelen jou zouden kunnen helpen. In het nieuws en updates gedeelte van de website vind je verhalen en informatie over de diensten van Livit. Zo lees je bijvoorbeeld over een persoon die zijn been verloor maar een nieuwe passie vond, en over het belang van bewegingsvrijheid voor kinderen en volwassenen met een functie-uitdaging in Rwanda. Livit werkt ook samen met het Liliane Fonds om meer bewegingsvrijheid te creëren in Rwanda. Daarnaast bieden ze expertise op het gebied van producten, klantenservice en praktische informatie. Livit heet vanaf nu Livit Ottobock Care.

Wil je weten wat Livit Orthopedie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Livit Orthopedie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Livit Orthopedie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Livit Orthopedie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Livit Orthopedie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Livit Orthopedie

Bezoekers bekeken ook