Limburgia Zutphen

Limburgia Zutphen is een Taartenwinkel gelegen aan Beukerstraat 83 in Zutphen.

Meer informatie over Limburgia Zutphen in Zutphen

Limburgia Zutphen is een winkel gelegen in het historische centrum van Zutphen. Ze verkopen verse ambachtelijk bereide Limburgse vlaaien, taarten en gebak. Daarnaast hebben ze ook Leonidas Chocolade, Macarons en romig softijs. Bestellingen kunnen telefonisch of online geplaatst worden en worden de volgende dag bezorgd of kunnen worden opgehaald tussen 8:30 en 10:00 uur. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur, behalve op zondag, maar elke laatste zondag van de maand zijn ze geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Limburgia Zutphen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Limburgia Zutphen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Limburgia Zutphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Limburgia Zutphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zutphen. Opzoek naar Limburgia Zutphen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Limburgia Zutphen

Bezoekers bekeken ook